gemeenteraadsleden & mandatarissen

Gemeenteraadsleden

Peter Depauw

Peter Depauw

30 jaar - Zingem

Peter is fractieleider van Groen&Co, gemeenteraadslid en lid van de politieraad van Kruisem.

In 2013 kwam Peter op het binnenplein van de vervallen hoeve Ter Beemt en besloot om hier nooit meer weg te gaan. Met Elke en hun 3 kindjes woont Peter hier intussen, samen met zes andere gezinnen. In zijn jeugd trok hij graag de wereld rond met scoutsdas om en rugzak aan. Nu verkent hij met zijn kindjes de Vlaamse Ardennen. Peter houdt van ondernemen en vooruitkijken. Van grote dromen te doen slagen.
Hij is Econoom en werkzaam binnen de afdeling Strategie van netbeheerder Fluvius (Eandis). Daar hoopt Peter mee de bakens te verzetten om ook het Vlaams energielandschap duurzamer te maken.

Vanessa Badisco

Vanessa Badisco

41 jaar - Zingem

Vanessa is namens Groen&Co gemeenteraadslid.

Vanessa woont samen met Toon Langeraert en is mama van Noor, Maud en Jolan. Ze is orthopedagoog en werkt als docent in de lerarenopleiding. Ze is actief in het Zingemse verenigingsleven en steekt maar al te graag met anderen de handen uit de mouwen. Zorg dragen voor de natuur, elkaar en onze toekomst vindt ze héél belangrijk. De programmapunten Iedereen mee en Een levendig dorp liggen haar daarom nauw aan het hart. Met Groen&Co wil Vanes mee bouwen aan een duurzaam en solidair Kruisem.

Martje Verbeeck

Martje Verbeeck

29 jaar - Kruishoutem

Martje is namens Groen&Co gemeenteraadslid.

Martje groeide op in Wannegem-Lede en woont nu met haar vriend en 2 kindjes in Kruishoutem. Ze is een liefhebber van ‘den buiten’ en een echte scout. Martje is ook sociaal bewogen, zowel in haar vrije tijd als job. Als pedagogisch begeleidster werkt ze in de bijzonder jeugdzorg in Ronse. Positiviteit en oprechtheid draagt ze hoog in het vaandel. Ze ijvert voor een Kruisem met respect voor onze mooie omgeving én een warme aandacht voor elke inwoner.

Mandataris

Sophie Van den Eynde

Sophie Van den Eynde

35 jaar - Zingem

Sophie is namens Groen&Co lid van het Bijzonder Comité voor Sociale Zaken .

Sophie verhuisde onlangs met Stijn en hun 2 kindjes van de drukke stad naar het frisse groen. Daar wonen ze in de kleinste eenheid van de co-housing Ter Beemt. Ze wuifde haar jobs als pedagoog en leerkracht uit en werkt nu op een biodynamische boerderij in Zwalm. Sophie houdt van dansen en helemaal gaan voor projecten waar haar hart van vol loopt. Verder neemt ze veel tijd om samen met haar kindjes de keuken, de moestuin en de wijde wereld te ontdekken. Sophie is vooral enthousiast over het participatief beleid dat Groen&Co wil voeren. Samen beslissen, in verbinding met elkaar en de natuur.

Scroll naar top