KRUISEM werkt

Groen&Co gaat voor levendige dorpskernen. Om dit mogelijk te maken, zijn wij ervan overtuigd dat het dagelijkse leven zich dan ook in onze dorpen moet kunnen afspelen. Werken is een groot deel van dit dagelijks leven. Als er meer lokaal gewerkt kan worden, dan zullen de dorpen meer levende dorpen zijn, dan wel de slaapdorpen die we nu zien ontstaan.
Lokaal werk draagt daarenboven bij tot de lokale economie en maakt onze dorpen financieel sterker. Lokaal werk vermindert het aantal kilometers woon-werkverkeer wat zowel de mobiliteitsproblematiek alsook het milieu ten goede komt.
Kortom, lokaal werken is goed voor jou, voor onze dorpen en voor onze planeet.

20 september: Nationale thuiswerkdag - 50 thuiswerkplaatsen

Om het lokale werken te promoten, organiseert Groen&Co op 20 september, de nationale thuiswerkdag, een heus KRUISWERK-actie. Op 20 september stellen een aantal burgers en organisaties hun deuren open voor al wie die dag eens een dagje “thuis” in Kruisem wil werken. 50 thuiswerkplaatsen zijn beschikbaar voor wie het ontspannen werk in eigen dorp wil ervaren.
Op de kaart hieronder vind je alle adressen, met daarbij de faciliteiten die het adres ter beschikking stelt. Klik op de naam van het adres voor meer info en foto's.
Ontdek het plezier van het thuiswerken en schrijf je in via onderstaand formulier. Wil je zelf een thuiswerkplek ter beschikking stellen, neem dan contact met ons op via kruisemwerkt@groenencokruisem.be.
Heeft u vragen, lees onze "veelgestelde vragen" onderaan deze pagina of contacteer ons op kruisemwerkt@groenencokruisem.be.

Het Groen&Co-team wenst je een vruchtbare en aangename werkdag toe!


Kruisem werkt: locaties


   Schrijf in!

   Kies wanneer je komt werken
   Met welk vervoersmiddel ga je normaal gezien naar je werk?
   Waar bevindt je werk zich?

   Veelgestelde vragen

   Wat kost dit?

   U betaalt niets. De thuiswerkactie op 20 september wordt aangeboden door enthousiaste inwoners en lokale organisaties van Kruisem omdat ze geloven in de waarde van meer lokaal werken. Op sommige plaatsen worden consumpties aangeboden. Deze worden verkocht aan het tarief van de uitbater van de werkplek.

   Is er internet?

   Bij elk adres hoort een "accomodatiekaartje". Hierop kan u zien welke faciliteiten de werkplek aanbiedt.

   Wat het gebruik van het internet betreft: het huishoudelijk reglement van "Kruisem werkt" schrijft voor dat het gebruik van het internet kan geregistreerd worden voor de aanbieder van het internet. Onwettelijk gebruik van het internet (zoals illegaal downloaden/uploaden van informatie) wordt steeds doorgegeven aan de politie.

   Kan ik er ook eten?

   U kan op elke werkplek eten. Sommige adressen bieden een maaltijd aan, andere zullen u adressen in de buurt bezorgen waar u kan eten of een broodje bestellen.

   Hoe lang kan ik er werken?

   Tijdens deze actie op 20 september zijn de werkplekken in principe open van 9u tot 18u. Uitbaters kunnen hier van afwijken. U vindt specifieke informatie op het "accomodatiekaartje" van het adres.

   Zijn we gelijkgestemd? Volg ons 🙂

   Facebook
   LinkedIn
   Twitter
   Follow by Email
   Scroll naar top